Terug

Volg Shownieuws

Mart Hoogkamer heeft stemproblemen

Nieuws

22 sep 2021, 20:00

Mart Hoogkamer kampt met stemproblemen. De zanger zijn stem is momenteel weg en hij heeft ook nog eens last van een keelontsteking.

De aankomende dagen moet de artiest rust nemen om zijn stem te laten herstellen en bij te komen van zijn keelontsteking. Zijn manager laat weten dat om deze reden zijn optredens van de komende dagen zijn geannuleerd.

Liefde

Laatst plaatste Mart Hoogkamer vol trots een foto met zijn vriendin Jennifer van Ooijen. Nadat het stel tijdelijk uit elkaar was, is het dus weer 'insta-official' tussen de twee!

Eind augustus vertelde de zanger bij Shownieuws dat hij en Jennifer (tijdelijk) uit elkaar waren. De twee waren op dat moment allebei erg druk met hun eigen carrières. Niet veel later liet Mart al doorschemeren het weer erg gezellig te hebben met zijn ex. "Jennifer en ik zijn heel goed met elkaar. Het loopt op rolletjes gelukkig."

"Wij genieten op momenten dat we eventjes bij elkaar kunnen zijn", vervolgt Mart. "Maar zij gunt mij al het succes. Zij schopt mij ook onder mijn kont van: 'Ga nou je ding doen waar je het best in bent en doe gewoon je ding waar je je goed bij voelt.' En ik denk dat daar heel weinig vrouwen van zijn," aldus Mart over zijn grote liefde. Het openhartige gesprek met Mart is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.