Terug

Volg Shownieuws

Mart Smeets had beste tijd van zijn leven in coronajaar

Mart Smeets had beste tijd van zijn leven in coronajaar

Nieuws

12 juni 2021, 09:03

Mart Smeets heeft in het afgelopen coronajaar de "beste tijd" van zijn leven gehad. De voormalig sportpresentator kon rustig thuis werken aan onder meer zijn boek en had ook meer tijd voor zijn vrouw Karen.

"Dat ik de beste tijd van mijn leven heb gehad, gold ook voor ons samen", zegt de inmiddels 74-jarige Smeets in AD-bijlage Mezza. "We konden nergens heen, we hoefden niets. M'n vrienden kon ik bellen, dat deed ik ook. Ik ben een beller, geen mailer, geen apper. Als je bij ons de keuken uit loopt, kom je op een dakterras. Daar zat Karen dan weleens op gepaste afstand met een vriendin, dat was prima. En als het kon bleef ze sporten, terwijl ik schreef. Maar we hebben ook meer tijd voor elkaar gehad. Meer gekookt dan ooit, beter gekookt ook."

Smeets geeft toe dat hij niet stil kan zitten en dat hij op dagen gewoon rustig van 7 tot 7 aan het werk was. "Ik ben nooit gestopt met werken. Ik denk dat ik het niet kan. Werken is een zegen voor een mens, als je tevreden bent met je werk."

Door de pandemie zag Smeets zijn kinderen en kleinkinderen wel een stuk minder. "En aangezien ik een digibeet ben, begin ik niet aan videobellen of iets dergelijks. Ik heb contact met ze en dat is prima. Mijn kinderen weten hoe ik in elkaar zit. En de kleinkinderen: ik heb er vier en ik heb ze de afgelopen tijd allemaal gezien. Dus ik heb niets te klagen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.