Terug

Volg Shownieuws

Marthe en Viktor 'wisten dat er een drama gemaakt zou worden" van hun relatie

Marthe en Viktor 'wisten dat er een drama gemaakt zou worden" van hun relatie

Nieuws

23 feb 2018, 22:21

“We wisten dat er een drama van gemaakt zou worden” en dus vertellen Marthe van K3 en haar lief Viktor Verhulst niet vaak of veel over hun relatie. In een podcast van dj's Maarten Dorothee laten ze toch wel iets los.

Viktor's vader Gert had natuurlijk een relatie met de blonde en de roodharige van de 'vorige' K3. Zoonlief dus met Marthe. Maar er is echte liefde in het spel. Zo zegt ze: "Ik ben nog altijd heel gelukkig en nog veel verliefder dan in het begin. We zijn ook nooit uit elkaar geweest!”

Maar je had natuurlijk wel een makkelijkere vriend kunnen vinden dan de zoon van Studio100-baas (en daarmee ook van K3) Gert Verhulst. Marthe: “Moeilijker konden we het onszelf niet maken. We hebben de boot ook heel lang afgehouden. Het scenario alleen al is goed genoeg om er een film van te maken, het is gewoon lachwekkend. Maar na een tijdje hebben we toch de stap gezet. We wisten wel dat er een heel drama van ging gemaakt worden, maar ik heb nu wel het gevoel dat mensen zien dat het oprecht is. Ik ben heel blij dat we de stap gezet hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.