Terug

Volg Shownieuws

Martien Meiland en Jan Versteegh presenteren gloednieuw programma!

Martien Meiland en Jan Versteegh presenteren gloednieuw programma!

Nieuws

7 sep 2020, 17:38

BINGO! De 100.000 euro quiz is een gloednieuwe spelshow waarin snelheid en juistheid centraal staan. Aan Jan Versteegh de eer deze bloedstollende kennis- en inschattingsquiz te presenteren. En het is Martien Meiland die de thuis winnaars mag verrassen met heerlijke geldprijzen!

"We hebben er zin in", vertelt Martien in bovenstaande video. "In de studio staan 7 deelnemers en die gaan met elkaar spelen tot er één kandidaat overblijft en die gaat de finale spelen voor 100.000 euro", legt Jan uit. Ondertussen gaat Martien ook met 100.000 euro het land in. "Degene die wint zit thuis op de bank en heeft de juiste getallen ingevuld dus die heeft bingo", aldus de kasteelheer. "Dat is toch enig om mensen te mogen verblijden met zo'n geweldige prijs!"

BINGO! De 100.000 euro quiz met Jan Versteegh en Martien Meiland is te zien vanaf zaterdag 17 oktober, wekelijks om 21.30 uur hier bij SBS6!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.