Terug

Volg Shownieuws

Martien Meiland over toenaderingspoging van zijn zus: 'Het gaat gewoon niet'

Nieuws

10 nov 2021, 21:05

Martien Meiland heeft al een hele tijd geen contact meer met zijn zus Nelleke. Aan weekblad Weekend laat hij dan ook weten dat mocht zij komen te overlijden, hij niet aanwezig zal zijn bij de begrafenis.

Op de vraag of hij dit zelf niet een beetje hard vindt, geeft Martien een duidelijk antwoord. "Nee hoor, ik zie haar toch nooit meer. Ik heb haar jaren niet gezien, en dan zou ik dan wel gaan? Dat is toch raar?"

Hij gaat verder: "Ik krijg geen spijt, nee. Ik ben op dat soort momenten iemand die heel zwart-wit is."

Ondanks zijn zus eerder nog een toenaderingspoging heeft gedaan is het helaas nooit meer goed gekomen tussen Martien en Nelleke. Over die ene poging doet Martien nu ook een boekje open.

"Ze heeft het één keer geprobeerd, ja. Toen waren wij populair aan het worden op tv," begint de voormalig kasteelheer. "Toen zat ik in dat programma Hoge Bomen met Jeroen van der Boom, en daar was zij helemaal emotioneel door geworden, ook omdat ik het in dat programma over mijn moeder had gehad."

Dat programma zette zijn zus Nelleke blijkbaar aan het denken en daarom besloot ze haar broer een berichtje te sturen. "De dag erna appte ze ineens: 'goh, het leven kan maar kort zijn', en of we het erover konden hebben," vertelt Martien.

"Toen heb ik gezegd: 'Nel, heel lief dat je me dat stuurt, maar zolang jij bij die man bent, gaat het niks worden'," gaat hij verder. Aan Weekend vertelt hij dan ook dat het gewoon echt niet kan. "Het kan gewoon niet. Omdat ik voorheen heel erg ben bedreigd door die man. Nee meid, dan ben ik bang. Ik ga toch niet bang worden?"

Vroeger

Martien en zijn zus waren vroeger twee handen op één buik, toch praat het tweetal al jaren niet meer met elkaar. Ondanks dat komt Nelleke uitgebreid aan bod in het persoonlijke boek. Martien vertelt onder andere over de harde breuk en noemt de man van Nelleke een 'echte narcist'. Hij schrijft zelfs door hem te zijn bedreigd.

Nelleke is niet blij met de uitspraken van Martien in zijn biografie. Ze overwoog zelfs jurdische stappen te ondernemen. Aan Weekblad Weekend vertelt ze: "Ik heb er goed over nagedacht, maar we laten het rusten. Anders krijg je nog meer gedoe en ik heb daar helemaal geen zin in."

Erica

Onlangs kwam Martiens wederhelft Erica onder vuur te liggen door een aantal uitspraken over de islam. Martien nam het voor haar op, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Erica was onlangs te gast bij Jinek en daarin hekelde ze ook opnieuw het dragen van hoofddoekjes en boerka's. Tafelgast Chantal Janzen liet weten geschrokken te zijn van haar uitspraken. Ook op Twitter ging de kijker flink los: zo werd Erica onder meer uitgemaakt voor racist. Hoe Erica hierop reageert en of ze bang is vanwege de heftige berichten die ze heeft gekregen is in onderstaande video te zien.

Zo reageert Erica op heftige kritiek na islam-uitspraken
1:02
Zo reageert Erica op heftige kritiek na islam-uitspraken

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.