Terug

Volg Shownieuws

Martien over fanmail: 'Het loopt uit de hand!'

Martien over fanmail: 'Het loopt uit de hand!'

Nieuws

7 apr 2021, 13:01

Dat Martien en Erica Meiland honderden fans hebben blijkt uit alle post die zij ontvangen. Het is zoveel dat ze het amper aankunnen om op iedereen te reageren. "Het loopt uit de hand!" aldus de voormalig kasteelheer.

In bovenstaande video laat Martien zich uit over de fanmail: "Lieve mensen, lieve fans! Zoals je ziet het is een druilerige dag, het is saai. We zijn volop kaarten aan het schrijven. Kijk die bak! Honderden kaarten!"

Volgens Martien is het haast onmogelijk om op iedereen te reageren, zo gaat hij verder: "Je begrijpt, wij kunnen niet iedereen een kaart terugsturen. Dat is zoveel werk, dan zitten we hier nog jaren te schrijven! Ik hoop dat je dat begrijpt... Je mag van geluk spreken dat je nog een kaart krijgt."

De fans van de Meilandjes zijn vol begrip. Zo schrijft iemand: "Vind het al knap dat jullie zo druk zijn met die kaarten. Kan het helemaal voorstellen dat dit niet te doen is... succes!" Nog iemand anders schrijft: "Nou meidddddd dat snapt toch iedereen, kan toch niet iedereen terug gaan sturen!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.