Terug

Volg Shownieuws

Martien 'overdonderd' door Meiland-gekte

Martien 'overdonderd' door Meiland-gekte

Nieuws

29 nov 2020, 14:46

Er komt maar geen einde aan het succes van de Meilandjes. Hun realityserie breekt kijkcijferrecords en ook het boek van Martien is een regelrechte hit. "Ik ben helemaal overdonderd", vertelt hij tegen het AD bij de signeersessie van zaterdag.

Volgens Martien is het nog drukker dan bij de eerste sessie, die in de winkel was van dochter Montana in Noordwijk. Zeker 150 mensen staan in de rij voor een handtekening. "Maar hier zijn nóg meer mensen."

Eén van zijn vele fans kan zijn populariteit wel verklaren: "Martien is gewoon authentiek. Hij is grappig, stelt vragen en geeft zelf het antwoord. Sommige mensen vinden hem overdreven en gemaakt. Maar hij is wie hij is."

En we zijn voorlopig nog niet van de markante familie af, want de Meilandjes krijgen ook dit jaar weer een kerstspecial bij SBS6. Zo is er niet één, niet twee, niet drie, maar zijn er maar liefst vier specials te zien vlak voor kerst: op 22 en 23 december EN op kerstavond komt er zelfs een dubbele aflevering! Het wordt hoe dan ook weer wijnen, wijnen, wijnen tijdens de feestdagen dit jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.