Terug

Volg Shownieuws

Martijn Krabbé over The Voice: 'Ik voel mij verantwoordelijk'

Nieuws

27 nov 2022, 18:46

In de nieuwe aflevering van Isola Di Beau vertelt Martijn Krabbé openhartig over het The Voice-schandaal. "Ik voel mij verantwoordelijk, want je bent als het ware de kapitein van het schip."

Martijn Krabbé en Monica Geuze waren afgelopen aflevering te gast in het programma Isola Di Beau, in het programma ontvangt Beau van Erven Dorens iedere week twee bijzondere gasten op het Italiaanse eiland Sardinië. Beau vraagt hierin Martijn het hemd van het lijf over de mistanden rondom The Voice.

Niks gemerkt

De presentator vertelt dat hij enorm verdrietig is over het The Voice-schandaal. Hij neemt het vooral zichzelf kwalijk, omdat hij niks heeft gemerkt van de hele situatie. "Denk je dat je iets had kunnen voorkomen?" vraagt Monica. "Ik had misschien kunnen vragen of iedereen veilig was" aldus Martijn.

Hoe verder?

Hoe het nu verder moet weet Martijn ook niet precies. Hij vindt wel dat de kandidaten die tot de laatste rondes zijn gekomen nog een podium verdienen.

Stoppen 

In het nieuwe tv-programma Isola Di Beau liet Martijn tevens weten te willen stoppen met televisie maken. Zie onderstaande video voor de beelden.

Martijn Krabbé zegt te zullen stoppen als tv-presentator
0:53
Martijn Krabbé zegt te zullen stoppen als tv-presentator

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.