Terug

Volg Shownieuws

Martin Garrix strikt singer-songwriter Dean 'Waves' Lewis

Martin Garrix strikt singer-songwriter Dean 'Waves' Lewis

Nieuws

9 sep 2019, 18:47

Martin Garrix is de studio ingedoken met de Australische singer-songwriter Dean Lewis. Met de Waves-hitzanger heeft de Nederlandse dj opnieuw een grote naam weten te strikken voor een samenwerking.

Garrix en Lewis brachten de afgelopen twee maanden vele uren samen door in een studio in Amsterdam. "Deze track is gemaakt in de periode dat ik rust moest nemen vanwege mijn geblesseerde enkel. Dean en ik kunnen niet wachten om het met de wereld te delen", aldus Martijn Garritsen, zoals Garrix echt heet. Used To Love moet eind oktober verschijnen.

De afgelopen jaren strikte de Nederlandse dj al een reeks bekende namen voor samenwerkingen. Zo bracht hij al nummers uit met onder anderen Dua Lipa, Bebe Rexha, Usher, David Guetta en Khalid.

Martin viel begin juni tijdens een show in Las Vegas en scheurde zijn enkelbanden. Hij moest geopereerd worden en cancelde een aantal weken al zijn optredens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.