Terug

Volg Shownieuws

Martin Garrix (25) weer rijkste BN'er onder de 40 jaar

Martin Garrix (25) weer rijkste BN'er onder de 40 jaar

Nieuws

18 mei 2021, 10:21

Dj Martin Garrix mag zich net als vorig jaar de rijkste BN'er onder de 40 jaar noemen. Met een geschat vermogen van 45 miljoen staat de 25-jarige dj op de twintigste plaats in de Top 100 Jonge Miljonairs van zakenblad Quote.

Dat is een paar plaatsen lager dan een jaar eerder, toen Garrix nog op de zestiende plaats stond.

Naast Garrix horen ook Afrojack en Hardwell tot de top 5 rijkste jonge BN'ers. Quote merkt wel op dat zij te lijden hadden onder het coronajaar. Hun inkomsten droogden voor een deel op doordat ze niet konden optreden.

Afrojack (26 miljoen) en Hardwell (20 miljoen) zagen hun vermogen krimpen ten opzichte van een jaar eerder. Toen werd hun vermogen geschat op respectievelijk 30 miljoen en 22 miljoen euro. Het vermogen van Martin Garrix bleef onveranderd.

Doutzen Kroes is net als vorig jaar de hoogst genoteerde vrouwelijke BN'er. Met een geschat vermogen van 29 miljoen euro staat zij op de 37e plek. Nikkie Plessen staat met 28 miljoen op de 41e plaats.

De koppositie op de jonge rijkenlijst wordt ingenomen door Robert Vis (37), de oprichter van Messagebird. Zijn vermogen wordt geschat op 1,2 miljard euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.