Terug

Volg Shownieuws

Martine van Os prijst zichzelf gelukkig met We Zijn Er Bijna

Martine van Os prijst zichzelf gelukkig met We Zijn Er Bijna

Nieuws

9 aug 2021, 07:59

Martine van Os is blij dat ze dit jaar weer een nieuw seizoen van de tv-hit We Zijn Er Bijna mocht maken. De Omroep MAX-presentatrice genoot met volle teugen van de opnames, die vanwege de coronacrisis dit keer in Nederland plaatsvonden.

"Ik prijs mezelf gelukkig, ook al is het hard werken. Vorig jaar voelde ik een bepaalde leegte toen de reis niet kon doorgaan. Het is zo'n onderdeel van mijn leven", zegt Van Os in het AD. Ze was de volle vijf weken van de reis mee. "Ik wil echt onderdeel zijn van het gezelschap, ga niet tussen de opnames door even naar huis, ook al was dat nu niet ver weg. Mijn man is wel een paar keer langsgekomen, dat gaat in het buitenland niet."

Dat Van Os vorige zomer thuis kon blijven, had wel zo zijn voordelen. "Ik was voor het eerst in tien jaar in mei en juni thuis. Ik zag bloemen in mijn tuin die ik nooit eerder had gezien. Ik kon weer eens bij de verjaardag van mijn beste vriendin zijn. Triviale dingen, maar fijn om weer mee te maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.