Terug

Volg Shownieuws

Marvin, zoon van Connie, weer veilig thuis

Marvin, zoon van Connie, weer veilig thuis

Nieuws

17 apr 2021, 18:21

Connie kan weer opgelucht ademhalen, haar zoon Marvin is weer thuis. Na ongeveer een week in het ziekenhuis te hebben gelegen en zelfs op de IC, kan ze haar zoon weer in haar armen slaan. Marvin was besmet geraakt met het coronavirus en daar ontzettend ziek van geworden.

Op Instagram deelt ze het goede nieuws met een emotionele post. “Toen ik moeder werd heb ik de meest pure vorm van liefde mogen ervaren. Iedere ouder zal zich hierin herkennen! Je denkt altijd dat een “ander” het krijgt maar “jou” familie niet... tot het je treft... dan pas krijg je die eye opener hoe gevaarlijk en levensbedreigend COVID is!”

Ze bedankt haar trouwe volgers voor het medeleven en lieve berichten en wenst hun net zo’n fijn weekend toe als zij heeft door het heugelijke nieuws.

Afgelopen week deelde Connie het verontrustende nieuws op haar Instagram dat Marvin na een week doodziek thuis te hebben gelegen door COVID-19 opgehaald was door de ambulance. Marvin werd daarna teruggebracht naar de afgesloten COVID-afdeling. Alsof dat niet erg genoeg was kwam ook het nieuws naar buiten dat de dader van de inbraak bij Connie thuis in cassatie ging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.