Terug

Volg Shownieuws

Mary Borsato sluit hereniging Marco en Leontine niet uit

Mary Borsato sluit hereniging Marco en Leontine niet uit

Nieuws

14 apr 2021, 15:44

Marco Borsato steekt niet onder stoelen of banken dat Leontine dé vrouw in zijn leven is en dat ook blijft. De twee weten elkaar vaak te vinden, zo is Leontine meermaals gespot bij het penthouse van de zanger in Alkmaar. Ook weekblad Story heeft het stel glimlachend vastgelegd voor het huis van moeder Mary...Zou er dan tóch sprake zijn van een liefdeshereniging?

Marco en Leontine zien er zichtbaar gelukkig uit op onderstaande foto. Het tweetal kan het volgens de moeder van Marco nog steeds erg goed met elkaar vinden, ze had ook niet anders verwacht. "Er is niks veranderd, Leontine zal altijd mijn schoondochter blijven", vertelt ze aan Shownieuws. Volgens Mary kunnen veel mensen een voorbeeld nemen aan de twee. ‘Marco en Leontine zijn wijs, verstandig en super lief tegen elkaar en tegen de kinderen." Ze laat ook weten dat ze hoopt dat ze weer samenkomen: "Ik kan geen koffiedik kijken maar als ze zo doorgaan komt het allemaal wel goed."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.