Terug

Volg Shownieuws

Masked Singer-kijkers in tranen door Loretta en Quinty

Nieuws

1 jan 2022, 22:36

Veel kijkers van The Masked Singer hebben het zaterdagavond niet drooggehouden. In de uitzending van nieuwjaarsdag kreeg Loretta Schrijver eindelijk een keer gelijk en sprong Quinty Trustfull uit een pak...

Loretta roept al seizoenenlang bij vrouwelijke kandidaten dat het weleens Quinty Trustfull kan zijn. Bij de Klok wist ze het deze editie echter zeker: dit is haar Koffietijd-collega. Als blijkt dat zij dit ook daadwerkelijk is, vloeien de tranen. "Ik hou net zoveel van jou als jij van mij", zegt Quinty tegen Loretta met overslaande stem.

Ook thuis weten velen het niet droog te houden. Samantha Steenwijk zat ook voor de buis en deelt op Instagram hoe mooi ze het moment vond. "Nu al het mooiste TV-moment van 2022! Wat een liefde tussen deze 2 heerlijke, lieve vrouwen!"

Uit de reacties blijkt dat vele anderen dit ook vonden. "Zo mooi! Ik moest er ook spontaan van huilen", schrijft iemand bijvoorbeeld. "Tranen in mijn ogen", valt er ook te lezen.

Ook op Twitter zijn veel mooie reacties te lezen.

Vrijdagavond verbaasden veel kijkers zich al over Leontine Borsato in The Masked Singer. Vooral de tekst van haar liedje zorgde voor gefronste wenkbrauwen.

Jamai

Jamai Loman kwam enkele weken geleden als winnaar uit het Cupidopak in het RTL-programma The Masked Singer. De presentator, musicalacteur en zanger zei daags na de finale dat de outfit hem een veilig gevoel gaf tijdens het optreden. Shownieuws heeft Jamai gesproken, je ziet het in bovenstaande video.

Eén van de opvallende namen van The Masked Singer 2020 was die van Mariska Bauerzo is in de video hieronder te zien. Niet alleen verraste ze heel Nederland met haar zangkunsten in een muizenpak, ook haar eigen familie was in shock. Met name manlief Frans, vertelde ze eerder dit jaar in gesprek met LINDA.nl. "Verbazing alom toen ik mijn muizen­hoofd afzette en duidelijk werd dat ik zojuist Shake it Off van Taylor Swift had gezongen." Vooral Frans werd helemaal gek, aldus Mariska. "Hij bleef maar vragen: 'Wanneer heb je dit gedaan dan?'

Zo reageren de Bauers op schokkende onthulling Mariska!
2:21
Zo reageren de Bauers op schokkende onthulling Mariska!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.