Terug

Volg Shownieuws

Mattie en Marieke verslapen zich voor ochtendshow Qmusic

Mattie en Marieke verslapen zich voor ochtendshow Qmusic

Nieuws

4 mrt 2022, 11:57

Mattie en Marieke verslapen zich voor de ochtendshow van Qmusic. Het duo is iedere dag van 6:00 tot 10:00 te horen op de radio, maar had vrijdag geen wekker gezet.

Het was een leuk experiment van de ochtendshow: geen wekker zetten en kijken of het team op tijd komt. Normaal gaat de wekker van Marieke om 4:40. Ze vertelt in een van tevoren opgenomen video dat ze er alle vertrouwen in heeft ook zónder wekker op tijd te komen. Ze heeft immers een natuurlijk wekker in de vorm van haar kat Kiki. Die heeft helaas niet gewerkt.

Op tijd

Marieke is de állerlaatste die de studio in komt. Om 9:19 om precies te zijn. Ook Mattie slaagde niet voor de test. Hij voorspelde: "Ik word altijd een paar minuten voor de wekker wakker, dus ik ben er gewoon vrijdag om 6 uur". Ook hij blijkt zichzelf niet zo goed te kennen. Mattie loopt het gebouw om 6:54 binnen.

Tom van de Intercom was er wél op tijd, namelijk al om 5.07 uur. Ook Joe Stagiair van de Show was netjes op tijd. Ze begonnen samen de show, zonder de rest van het team. Anne-Marie kwam om 6.05 uur de studio binnen.

Mattie & Wietze

Jarenlang was Mattie te horen op de radio met Wietze de Jager. De twee dj's zouden in 2017 samen overstappen naar Sky Radio, maar op het laatste moment bedacht Mattie zich en besloot bij Q te blijven - zonder eerst met Wietze te overleggen. De breuk maakte veel los in de radiowereld. Onlangs werd bekend gemaakt dat Mattie en Wietze de strijdbijl begraven en maandag weer samen te horen zijn tijdens de landelijke actie Radio555 om geld op te halen voor Oekraïne. Je ziet het in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.