Terug

Volg Shownieuws

Max Verstappen laat wens van ongeneeslijk zieke fan uitkomen

Nieuws

30 juni 2022, 15:29

Max Verstappen heeft onlangs een emotionele oproep ontvangen. Een ongeneeslijk zieke fan gaf aan dat zijn grootste wens is om de F1-wereldkampioen te ontmoeten. Aankomend weekend zal zijn droom werkelijkheid worden.

De fan, genaamd Steven, lijdt aan Duchenne spierdystofie. Dit is een zeer zeldzame spierziekte. De ziekte zorgt ervoor dat de spieren steeds meer verzwakt raken, met als gevolg dat de spieren niet meer hun werk kunnen doen. De 32-jarige fan zit in een rolstoel en maakt gebruik van een beademingsapparaat.

Organisatie The Genies Wish heeft Steven geholpen met het verwezenlijken van zijn droom. "WE DID IT… Max Verstappen is meeting Steven this weekend", schrijft de organisatie op Instagram.

In onderstaande video is te zien hoe de familie aan Steven onthuld dat zijn droom uitkomt. Deze video werd gedeeld op de Instagram van The Genies Wish.

Max Verstappen laat droom uitkomen van ongeneeslijk zieke fan
0:29
Max Verstappen laat droom uitkomen van ongeneeslijk zieke fan

Overwinning

Onlangs heeft Max Verstappen opnieuw een overwinning geboekt in de Formule 1. De Nederlandse coureur won voor het eerst in zijn carrière de Grote Prijs van Canada in Montreal en verstevigde daardoor zijn leidende positie in het WK-klassement.

Op 12 december werd Max de eerste Nederlandse Formule 1-wereldkampioen ooit. Hoe hij hierop reageerde, zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.