Terug

Volg Shownieuws

Maxim Froger haalt hard uit naar Eva Simons in Expeditie Robinson

Nieuws

9 okt 2023, 13:59

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, waar dit jaar ook een Shownieuws-deskundige aan meedeed (zie video), is alweer een aantal weken op televisie te zien. De 'wraakactie' van Eva Simons op Chelsea schoot bij Maxim Froger helemaal het verkeerde keelgat in. In de aflevering van zondagavond haalde hij hard uit naar de zangeres...

Na het vertrek van hun goede vriendin Chelsey keert Kamp Noord zwaar aangeslagen terug op het eiland. "We zijn zwaar verrast", zegt Radmilo. Het team was niet op de hoogte van de immuniteitsmunt die Eva op afvallerseiland had gevonden, waardoor het plan om de zangeres naar huis te stemmen in het water viel.

Geen vertrouwen

Chelsey wordt beschouwd als een krachtige deelnemer binnen de groep en het team is van mening dat Eva nu haar waarde moet bewijzen, maar de meerderheid van de groep heeft daar geen vertrouwen in. Ze anticiperen opnieuw de volgende uitdaging te verliezen. "Zitten we daar over twee dagen weer", klaagt Maxim over de komende Eilandraad.

Kamp Noord ziet een verdere samenwerking met Eva niet meer voor zich: "Je doet nul moeite om in het team je plek te vinden", schreeuwt Maxim naar de zangeres. Daar is zij het niet mee eens: "Ik zie het heel anders." Volgens Eva is de hele groep achter haar rug om over haar aan het praten en zijn ze haar bewust aan het ontwijken.

'Nee, nu moet je eerlijk zijn'

De groep vraagt zich af waarom Eva besloot om Chelsey naar huis te sturen. Volgens Eva heeft ze de capaciteiten binnen het team geëvalueerd en beschouwt ze Chelsey als de zwakste schakel, maar de andere expeditieleden zijn het hier niet mee eens. "Nee, nu moet je eerlijk zijn", bijt Maxim haar toe. Volgens hem betreft het 'honderdduizend procent een wraakactie' van Eva. "En dat weet je zelf ook."

Eva overweegt wat ze verkeerd heeft gedaan, terwijl het team haar uitlegt dat ze eigenlijk zichzelf naar huis had moeten sturen. "Ga jij jezelf ook wegstemmen?" kaatst ze de bal terug naar Maxim. "Misschien wel, als het deze sfeer blijft", reageert Maxim, waarna hij boos wegloopt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.