Terug

Volg Shownieuws

Maxim Froger vader geworden van zoontje

Nieuws

15 sep 2024, 13:03

Geweldig babynieuws voor Maxim Froger en zijn vriendin Ruby! De twee zijn namelijk ouders geworden van hun eerste kindje samen (zie video).

"Ons allergrootste geluk! Mateo René Abraham Froger geboren op 13 september 2024. De mooiste dag uit ons leven. Alles samen", schrijft het stel op Instagram bij een lieve video.

Tekst gaat verder onder Instagrambericht.

Danny

Oom Danny heeft de kleine jongen ook al ontmoet. Hij plaatst op Instagram een lieve foto met neefje Mateo. "Welkom lieve kleine Mateo!! Geniet nog even van je rust bij papa en mama! Volgende week praat je oom je wel bij over voetbal, waar onze favoriete kroeg zit en dat je op je nichtjes moet letten!", schrijft Danny.

In verwachting

Maxim en Ruby lieten eerder op sociale media weten een kleine te verwachten (zie video hieronder). "We creëren samen een mini-ons", schreven ze in een gezamenlijk bericht op Instagram. Daarbij was een filmpje te zien waarin het stel onder meer de echo deelt. "Baby loading", viel er te lezen.

Maxim Froger en zijn vriendin krijgen een kindje!
3:24
Maxim Froger en zijn vriendin krijgen een kindje!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.