Terug

Volg Shownieuws

Maxim Hartman: fysiek geweld na kwetsende opmerkingen moet kunnen

Nieuws

28 mrt 2022, 23:55

Maxim Hartman keurt fysiek geweld als reactie op kwetsende opmerkingen goed. Dat zei de televisiemaker maandag in het NPO Radio 1-programma Dit Is De Dag toen de actie werd besproken van Will Smith, die tijdens de uitreiking van de Oscars Chris Rock sloeg na een grap over zijn vrouw.

Hartman snapte naar eigen zeggen "heel goed" waarom Smith het podium beklom om Rock een tik te geven. "Blijkbaar kwam die opmerking over de kaalheid van zijn vrouw waar een ziekte aan ten grondslag ligt zo hard en gemeen binnen dat hij dacht: 'oog om oog, tand om tand. Jij doet mij pijn, je kwetst mijn vrouw en je kwetst daarmee mij, dus ik ga jou ook laten voelen wat die opmerking doet'. En daar is niets mis mee."

Dit Is De Dag-presentator Tijs van den Brink vroeg Hartman vervolgens of hij de manier waarop Smith reageerde dan niet afkeurde "omdat we met z'n allen hebben afgesproken dat we problemen verbaal proberen op te lossen".

"Waar staat dat? In welk contract?", zei Hartman. "Dat is echt totale onzin. Als iemand mij kwetst, mag ik hem ook op alle mogelijke manieren terugkwetsen. Of dat ook fysiek is? Als het nodig is wel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.