Terug

Volg Shownieuws

Maxime en Leroy dolgelukkig met nieuwe huis

Maxime en Leroy dolgelukkig met nieuwe huis

Nieuws

8 apr 2021, 10:52

Maxime en Leroy zijn officieel verhuisd naar hun nieuwe huis in Noordwijk. Het stel heeft een luxe twee onder 1 kapwoning op de kop getikt. Inmiddels zijn ze uitgepakt en gesetteld. Leroy deelt op Instagram wat foto's van de verhuizing.

Het stel heeft op 9 maart de koopakte van het huis ondertekend. Voor 734.000 euro hebben ze hun nieuwe woning gekocht, ze krijgen daar 139 vierkante meter voor terug. Het huis bestaat uit drie grote slaapkamers, een moderne leefkeuken en een ruime woonkamer. En niet geheel onbelangrijk: er is een inloopkast!

Ook aanstaande papa Leroy is zichtbaar blij met zijn nieuwe huis. Op Instagram deelt hij wat foto's van de verhuizing waarop het stel stralend te zien is. Zo schrijft hij bij onderstaande post: "Wij zijn verhuisd!❤️🎉"

Het stel kan rekenen op veel felicitaties. Zo luiden de reacties onder het bericht: "Gefeliciteerd en veel geluk met jullie gezin!", "Yeah! Gefeliciteerd maak van jullie huis een thuis!" en "Veel geluk, liefde en plezier in jullie huis".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.