Terug

Volg Shownieuws

'Maxime Meiland gewond na vechtpartij met Caroline'

'Maxime Meiland gewond na vechtpartij met Caroline'

Nieuws

16 okt 2020, 18:53

Maxime Meiland zegt gewond te zijn geraakt na een knokpartij met Caroline, de voormalig huisvriendin van de Meilandjes. Dit is te lezen in het boek over Martien van Jan Dijkgraaf, dat vandaag werd gepresenteerd.

Eindelijk komt het schokkende verhaal naar buiten over de breuk tussen Martien en zijn goede vriendin. De bom barstte toen Martien voor opnamen naar Nederland moest. "Wees lief voor elkaar", zei de kasteelheer voordat hij de auto instapte, want hij voelde al dat er spanning was. Dit advies werd al snel in de wind geslagen.

Even leek het helemaal goed tussen Maxime en Caroline, nadat Caroline haar hart luchtte over hoe labiel ze op dat moment was. De volgende dag was ze opeens heel gelukkig. Dat viel helemaal verkeerd bij Maxime. Martien's dochter zei dat ze moest vertrekken, omdat het niet meer zou werken tussen Caroline en de familie.

Hel barst los

Toen barstte de hel los en dat zou vier dagen duren. Caroline was compleet over de rooie. Tijdens een vurig gesprek met Erica zou Maxime hebben geprobeerd tussen beide te komen, tot woede van Caroline. Ze zou hebben gezegd dat Maxime haar bek moest houden en haar een 'doos' hebben genoemd.

Vervolgens gooide Maxime een wijnglas naar Caroline. Ze miste. Maxime in het boek: "Toen werd het een soort vechten. Maar ja, als je zo’n vrouwtje vast hebt… Het is net iemand van 80. Die ga je echt niet op d’r bek slaan, ook al haat je haar nog zo. Maar ze zette dus haar nagels in mijn arm, ik heb er nog littekens van."

Bloed en schrammen

"Ik had bloed. Schrammen", vervolgt Maxime. "En tot overmaat van ramp zei ze: 'Ik ga helemaal nergens heen, ik blijf.' Ik zeg: 'Als jij nou niet meteen oprot, dan tief ik al jouw spullen naar beneden. Maar jij gaat nú weg.'"

Kort daarna vertrok Caroline terug naar Nederland en uit de realityserie. Maxime en Caroline hebben sindsdien geen woord meer met elkaar gewisseld.

Drama voor Chateau Meiland: Caroline vertrekt!
1:01
Drama voor Chateau Meiland: Caroline vertrekt!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.