Terug

Volg Shownieuws

Maxime Meiland onthult: deze namen zijn het niet geworden

Nieuws

25 aug 2021, 17:53

Maxime en Leroy hebben nog maar een paar weken te gaan voordat de baby er is. Hun volgers op Instagram wachten in spanning af en hebben dan ook de nodige vragen voor het koppel. Hoog tijd voor een Q&A vond Maxime!

Het stel deed eerder al een vragenrondje in de stories van Maxime, zoals te zien in bovenstaande video. Maar daar kwamen al snel veel te veel vragen op. En dus besloot Maxime een langere versie op te nemen.

Draaidag

Het stel vertelt onder andere dat Leroy de naam van de kleine meid heeft bedacht. Maxime moest even wennen maar is nu helemaal om. De aanstaande vader hoorde de naam op een draaidag, toen iemand zich voorstelde. "Als je weet dat je een baby krijgt, ga je op elke naam letten. En toen stelde zij zichzelf voor en dacht: wauw, dit is wel een mooie naam."

Volgens de aanstaande ouders hoor je de naam niet veel en past het goed bij de naam Claire. Maxime vertelt: "We vonden namen als Teuntje en Gijsje ook leuk, oud-hollandse namen, maar die passen er niet bij." Welke naam het wel gaat worden, houden ze nog even geheim.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.