Terug

Volg Shownieuws

Meerderheid kijkers voor tv-terugkeer The Voice

Nieuws

21 jan 2023, 12:02

De meeste mensen die altijd of weleens naar The Voice of Holland keken, vinden dat het programma terug kan keren, een jaar na de onthullingen over seksueel wangedrag achter de schermen. Dat meldt EenVandaag op basis van een eigen peiling. Voorwaarde is dat de personen naar wie onderzoek wordt gedaan, niet meer meedoen.

Van de vaste kijkers vindt 82 procent een terugkeer geen probleem, 13 procent is negatief. Bij de mensen die soms keken, is dat respectievelijk 60 procent en 26 procent. Mensen die nooit keken, zijn terughoudender. Van die groep geeft 32 procent groen licht en zegt 28 procent het niet te weten. Van vier op de tien mag het programma niet terugkeren.

Het onderzoek is gehouden onder ruim 23.000 leden van het EenVandaag Opiniepanel. Dit panel bestaat in totaal uit 80.000 leden.

The Voice of Holland, een van de grootste kijkcijferhits van RTL, werd vorig jaar januari van de buis gehaald in aanloop naar de onthullende BOOS-uitzending over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ook The Voice Kids en The Voice Senior zijn sindsdien niet meer op tv geweest.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.