Terug

Volg Shownieuws

Megan heeft relatie met beste vriend Joshua

Megan heeft relatie met beste vriend Joshua

Nieuws

19 mrt 2018, 11:22

Het lijkt erop dat Megan van Temptation Island toch eindelijk liefde heeft gevonden. Nadat zij op Temptation Island vreemdging met Joshua, liet hij haar ook al razendsnel weten het daar bij te willen laten. Een van zijn beste vrienden daarentegen…

De scherpe redactie van het Belgische Newsmonkey.be merkte namelijk op dat zij opvallend vaak te zien is op Instagram met ene Jochen Meykens. Op foto’s is te zien hoe ze hem een kus geeft, hoe ze samen naar een serie kijken (let op het hartje) en zelfs hoe ze samen in bed liggen. Onomstotelijk bewijs? Dat niet, maar waar rook is, lijkt vuur!

En het lijkt erop dat ze dankzij Joshua dus toch de liefde heeft gevonden. Op Instagram is namelijk te zien dat Joshua en deze Jochen elkaar bijzonder goed kennen. Ze noemen elkaar broeder en ze posten hartjes onder elkaars foto’s.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.