Terug

Volg Shownieuws

Meilandjes kunnen verzoekjes van fans niet meer aan

Nieuws

2 mei 2021, 12:01

De familie Meiland heeft duizenden fans, ze komen dan ook om in de fanmail! Niet alleen in de fanmail, ook krijgen ze veel verzoekjes voor persoonlijke videoboodschappen. Dat zijn er inmiddels zoveel dat ze het niet meer aankunnen. Middels een mail aan hun fans laat de familie weten deze verzoekjes niet meer in te willigen.

Zo schrijven zij: "Wegens het grote aantal aanvragen voor videoberichten hebben wij besloten deze verzoeken niet meer in te willigen. Ook kunnen wij geen huisbezoeken af leggen voor felicitaties."

Ook halen ze de enorme hoeveelheid post aan: "Wij lezen en behandelen alle ontvangen post zelf. Echter, omdat wij zoveel post ontvangen kunnen wij niet iedereen persoonlijk bedanken. Daarom laten we u bij deze weten dat mocht u geen kaart hebben gekregen van ons, wij uw post zeker waarderen!!  Dank u wel daarvoor!"

'Honderden kaarten!'

Eerder liet Martien in bovenstaande video al weten dat ze enorm veel post ontvangen. "Lieve mensen, lieve fans! Zoals je ziet het is een druilerige dag, het is saai. We zijn volop kaarten aan het schrijven. Kijk die bak! Honderden kaarten!"

Volgens Martien is het haast onmogelijk om op iedereen te reageren, zo gaat hij verder: "Je begrijpt, wij kunnen niet iedereen een kaart terugsturen. Dat is zoveel werk, dan zitten we hier nog jaren te schrijven! Ik hoop dat je dat begrijpt... Je mag van geluk spreken dat je nog een kaart krijgt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.