Terug

Volg Shownieuws

Meilandjes reageren op roddels over verkoop villa

Nieuws

2 nov 2021, 21:31

Maandag meldden diverse media dat er problemen zouden zijn voor de Meilandjes rondom de verkoop van hun villa in Noordwijk. Volgens hen zou de verkoop van de villa niet doorgaan omdat de koper zou hebben afgehaakt.

Erica ontkracht die roddels nu aan Shownieuws. "De koper van ons huis heeft zich niet bedacht. We zitten nog in de bedenktijd na ondertekening," laat ze weten.

Andere media meldden dinsdag juist dat de verkoop al helemaal rond is. Ook daarop reageert Erica dat het niet waar is: "Omdat de bedenktijd met een dag verlengd is kunnen we nog niet proosten..."

Het is dus nog even spannend voor de familie Meiland. Zodra de verkoop daadwerkelijk rond is zullen ze er samen vast en zeker op wijnen.

Chateau Marillaux

Het Franse kasteel van de familie Meiland heeft een geïnteresseerde vertelt Martien in onderstaande video aan Shownieuws. "De geïnteresseerde gaat morgen een bod doen", vertelt Martien. "En als dat geen goed bod is, dan hebben wij nog een escape. Daar ga ik nog niks over zeggen, maar ik weet zeker dat het verkocht wordt dit jaar".

Het bekende kasteel, het decor van de eerste seizoenen van hun SBS6-realityserie Chateau Meiland, staat sinds vorig jaar juni te koop. De familie vroeg er in eerste instantie 1,25 miljoen euro voor, maar verlaagde de vraagprijs naar 998.000 euro.

Eindelijk een koper voor Chateau Meiland?
0:20
Eindelijk een koper voor Chateau Meiland?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.