Terug

Volg Shownieuws

Meilandjes verlagen prijs chateau Marillaux met tonnen

Meilandjes verlagen prijs chateau Marillaux met tonnen

Nieuws

1 nov 2020, 16:39

Het lijkt erop dat de familie Meiland hun franse chateau Marrilaux niet zo makkelijk verkocht krijgen. Op een Nederlandse B&B-makelaarssite is te zien dat de prijs met tonnen is verlaagd...

Zo vroegen de Meilandjes eerst 1.250.000 euro voor hun Franse kasteel, maar inmiddels is de prijs verlaagd tot 998.000 euro. De koper krijgt overigens ook al het meubilair, de boekingssite, linnengoed, een zitmaaier en al het servies bij aankoop van het chateau. Ook de gerenoveerde gîte voor zes personen is erbij inbegrepen.

Het kasteel, dat stamt uit 1870, heeft een oppervlakte van 950 vierkante. Het ligt dichtbij de Franse, porseleinen stad Limoges en is ontzettend opgeknapt (zoals ook in de realityserie is te zien).

Verder is op de site van de Meilandjes te lezen dat veel originele details bewaard zijn gebleven, omdat het kasteel tot 2019 in bezit is geweest van dezelfde familie. "Het gebouw heeft vijftien open haarden met marmeren schouwen. Eiken vloerdelen op de begane grond en eerste verdieping. Paneeldeuren met origineel hang en sluitwerk in het hele pand. Diverse glas in lood ramen. Het gebouw is voor driekwart onderkelderd. Oliegestookte verwarmingsketel (2019), welke de gastenkamers op de eerste verdieping verwarmd en vier van de slaapkamers op de tweede verdieping. De elektrische bedrading is voor ongeveer 50% aangepast", schrijven Martien en Erica over hun pareltje op de site. 

De familie Meiland zelf woont intussen op een prachtige boerderij in het Gelderse Hengelo. Benieuwd hoe dat er uitziet? Dat zie je in de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.