Terug

Volg Shownieuws

'Mel B verloofd met Rory McPhee'

'Mel B verloofd met Rory McPhee'

Nieuws

23 okt 2022, 18:22

Melanie Brown, beter bekend als Mel B, is naar verluidt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, haarstylist Rory McPhee. Dat meldt de Britse tabloid The Sun. Volgens de krant was de 47-jarige Spice Girl "overweldigd" toen haar partner op een knie ging. De twee zijn drie jaar samen.

Het aanzoek zou woensdag plaats hebben gevonden in een luxe hotel, genaamd Cliveden House, in Berkshire. The Sun schrijft dat McPhee, die zijn eigen beautysalon runt, een diamanten verlovingsring van 114.000 euro om de vinger van Mel B schoof. 'Scary Spice' zou haar tranen niet hebben kunnen bedwingen toen ze "ja" zei.

Mel B was eerder getrouwd met Stephen Belafonte, van wie ze in 2017 scheidde. Na de scheiding beweerde de zangeres emotioneel en fysiek mishandeld te zijn door haar ex, iets dat hij altijd heeft ontkend. De zangeres zegt nog altijd last te hebben van posttraumatische stressstoornissen door de problemen in haar huwelijk met Belafonte.

Mel deelt dochter Phoenix met haar eerste echtgenoot Jimmy Gulzar, heeft dochter Angel met acteur Eddie Murphy en kreeg met Belafonte dochter Madison.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.