Terug

Volg Shownieuws

Melisa Schaufeli maakt zich op voor juridisch gevecht met Diana Gabriels: 'Gescheurde bilimplantaten'

Melisa Schaufeli maakt zich op voor juridisch gevecht met Diana Gabriels: 'Gescheurde bilimplantaten'

Nieuws

28 mei 2023, 22:34

Melisa Schaufeli is woedend op Diana Gabriels, bekend van haar praktijk voor plastische chirurgie. De partner van Andy van der Meijde maakt zich op voor een juridisch gevecht.

Melisa heeft 5 jaar geleden bilimplantaten laten plaatsen via de praktijk van Diana Gabriels. Nadat ze last kreeg van verschillende vage klachten liet Melisa de implantaten verwijderen. Vervolgens bleek dat de implantaten gescheurd waren.

Hoewel Melisa dit nooit met de buitenwereld heeft gedeeld, praat Diana in een openbare video op Instagram uitgebreid over de lekkende bilimplantaten van Melisa. "Waarom noem jij mijn naam! Beetje brutaal of probeer je je in te dekken!!", reageerde Melisa woest op het bericht.

Melisa roept niet veel later andere vrouwen met implantaten op waakzaam te zijn als ze vage klachten hebben. Honderden reacties kreeg Melisa tot haar grote verbazing. Deze vrouwen hebben volgens Melisa allemaal hetzelfde meegemaakt. Shownieuws sprak zondag met de woeste en nogal aangeslagen Melisa. Bekijk de video bovenaan de pagina voor de beelden.

In onderstaande video is te zien hoe Melisa enkele dagen geleden reageerde op de video die Diana zonder toestemming plaatste op Instagram.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.