Terug

Volg Shownieuws

Menig kijker walgt van rauwe vis-actie Beau: 'Gatverdamme'

Nieuws

5 dec 2022, 10:45

Beau van Erven Dorens heeft weer eens voor spraakmakende televisie gezorgd. In zijn RTL 4-programma Isola di Beau zette hij zijn tanden in een vis die hij net had gevangen. Zijn onsmakelijke actie maakt heel wat los bij de kijker...

Hieronder een greep uit de vele tweets:

In deze uitzending was onder meer Hanna Verboom te gast. Zij vertelde onder meer dat zij ooit tijdens een feestje van Elton John in de Verenigde Staten een psychose had gekregen, zie het fragment in de video bovenaan de pagina. De 39-jarige Verboom was uitgenodigd voor een Oscarfeestje van John omdat ze destijds een rol had in de Amerikaanse film Deuce Bigalow: European Gigolo (2005). "Ik ben toen stapje voor stapje steeds meer verward geraakt en uiteindelijk psychotisch geraakt", vertelde ze.

De actrice begon te hallucineren en sprong met haar jurk nog aan in het zwembad. "Dat ontspoorde eigenlijk steeds meer. Uiteindelijk ben ik ook opgepakt door de politie en het ging van kwaad tot erger", blikte ze terug. "Ik werd uiteindelijk wakker op de psychiatrische inrichting in Beverly Hills. Absurd hè?"

Martijn Krabbé over The Voice: 'Ik voel mij verantwoordelijk'
1:04
Martijn Krabbé over The Voice: 'Ik voel mij verantwoordelijk'

Eerder waren ook Martijn Krabbé en Monica Geuze te gast, Martijn reageerde uitgebreid op het schandaal rondom The Voice en haalde ook flink uit naar Anouk.

Martijn Krabbé zegt te zullen stoppen als tv-presentator
0:53
Martijn Krabbé zegt te zullen stoppen als tv-presentator

Het programma is de opvolger van Lago di Beau, waarin Van Erven Dorens begin dit jaar met zijn gasten in een villa aan het Italiaanse Comomeer verbleef. Dit keer ontvangt de presentator zijn gasten op het Italiaanse eiland Sardinië.

(screenshot header: RTL 4, Isola di Beau)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.