Terug

Volg Shownieuws

Merel Westrik: 'Het gaat heel goed met ons'

Merel Westrik: 'Het gaat heel goed met ons'

Nieuws

15 mei 2021, 13:30

Merel Westrik is onlangs moeder geworden, aan Shownieuws vertelt de presentatrice hoe het met haar en Pepijn gaat.

"Het gaat heel goed met ons", reageert Merel op de vraag hoe het met het koppel gaat. Op 30 april werden zij en haar man Pepijn ouders van dochtertje Billie. "We zitten al twee weken in een hele fijne cocon, in een huis vol luiers billendoekjes en flesjes. De wereld is voor even heel klein geworden en dat voelt precies hoe groot ie even hoort te zijn."

Merel vervolgt: "Billie heeft vannacht het halve bed volgepoept toen we haar luier wilde verschonen, maar we zijn nog steeds stapelverliefd op haar. Ze is lekker harig, (weerwolven-oren!) ze voelt fluweelzacht, ze maakt allemaal heerlijke fonkelnieuwe geluidjes en we kunnen niet stoppen met naar haar kijken. En natuurlijk; ze houdt ons ook wakker en zorgt voor rauwe nachten en dagen waarvan de uren door je vingers heen glippen, voor je het weet ben je vier luiers en drie voedingen verder, waar blíj́ft de tijd, maar we blijven er verbazingwekkend vrolijk onder."

Ook verklaart ze de naam Billie: "Haar naam is een naam die we altijd al mooi vonden. Kan voor jongens, kan voor meisjes, en dan heeft ze in ieder geval twee ijzersterke naamgenoten: Billie Holiday en Billie Eilish."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.