Terug

Volg Shownieuws

Merel Westrik onthult opvolgster Eva Jinek

Merel Westrik onthult opvolgster Eva Jinek

Nieuws

16 okt 2019, 22:22

Merel Westrik is woensdagavond van start gegaan met haar nieuwe talkshow Ladies Night. De Net5-presentatrice komt er meteen in met een knaller en onthult welke vrouw Eva Jinek gaat opvolgen.

De eerste drie vaste gasten die aanschuiven zijn Linda de Mol, Fidan Ekiz en Stella Bergsma. De tweede dame in kwestie heeft volgens Merel 'een nieuwe baan'. "Ik mag jou feliciteren want jij wordt de opvolgster van Eva Jinek", vertelt Merel. Fidan oogt echter nogal verbaasd en lijkt overdonderd door het nieuws. "Dan weet jij meer dan ik!" Merel weet het echter zeker: "Ik heb hele goede Hilversumse bronnen!"

Fidan blijft echter nuchter en laat nogmaals weten dat ze dit nog niet bevestigd heeft gekregen. "Ik heb het echt gehoord dat jij het wordt", houdt Merel voet bij stuk. Linda en Stella zouden het in ieder geval 'fantastisch' vinden en ook het publiek lijkt heel enthousiast.

Ook KRO-NCRV wil nog niets loslaten over Eva's opvolger.

Bekijk hierboven het hele fragment.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.