Terug

Volg Shownieuws

Mexx en Martin (EJVJL) onthullen geslacht van hun baby

Nieuws

15 okt 2023, 10:16

Mexx en Martin uit het programma Een Jaar Van Je Leven ontdekte laatst onbedoeld het geslacht van hun kindje (zie video). Zaterdag onthulde zij het geslacht op hun Instagram...

Het bekende stel is in verwachting van een meisje, dat maakten de twee bekend door een taart te snijden. Mexx en Martin waren eigenlijk van plan om een groot genderreveal feest te organiseren, maar omdat ze zelf al op de hoogte waren van het geslacht zagen ze dat niet meer zitten.

Mijlpalen

Afgelopen juli onthulde Mexx al dat ze samen met Martin op zoek was naar een nieuw huis om te kopen. En nu komt er dus ook goed nieuws over gezinsuitbreiding. De relatie tussen de twee lijkt in een stroomversnelling te zitten, wat niet verwonderlijk is als je bedenkt dat ze lange tijd 24/7 in elkaars buurt hebben doorgebracht in de loods. Nu kijken ze reikhalzend uit naar de komst van hun kleine wonder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.