Terug

Volg Shownieuws

Michella Kox geeft update over ruzie met Louisa Janssen

Nieuws

18 aug 2023, 20:23

Michella Kox en Louisa Janssen hebben een goed gesprek gehad. De tv-collega's (zie video) en kemphanen hadden flinke ruzie, maar die lijkt bijgelegd...

Dit laat Michella weten op haar Facebook-pagina. "Zoals iedereen weet is er 1,5 maand geleden iets voorgevallen tussen mij en Louisa. Toen het naar buiten kwam dat wij iets hadden waren we al meer dan een maand verder. En veel geschreeuw vooral aan mijn kant verder."

"Maar vandaag is haar liedje uit, en kan niet meer dan trots zijn", vervolgt Michella. "We hebben echt veel met elkaar gepraat en ik geloof oprecht dat ze dit nooit meer zal doen."

"Soms moet je mensen een tweede kans geven. En iedereen maakt fouten, ik ook genoeg. Dus we gaan nu rustig verder kijken wat de toekomst brengt", aldus de realityster.

Wel belooft ze één ding. "Als je me nog één keer pijn doet, gooi ik je ramen eruit."

Echte Meisjes in de Jungle

De dames werden allebei bekend door realityprogramma's. De Arnhemse Michella was in 2008 voor het eerste te zien in de RTL-show Dames in de Dop. Louisa is al jaren te zien met haar eigen realityshow op TLC. De twee deden eerder dit jaar mee aan Echte Meisjes in de Jungle, waar hun hechte vriendschap is ontstaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.