Terug

Volg Shownieuws

Michella Kox laat fans boete van €500 betalen

Nieuws

26 okt 2021, 19:51

Een fikse boete voor Michella Kox. De politierechter bepaalde dinsdagmiddag dat de realityster 500 euro moet dokken, maar toch is ze niet van plan om zelf in de buidel te tasten. Op Instagram vraagt ze haar fans om hulp.

Michella vierde eerder dit jaar de verjaardag van een vriendin bij haar thuis. Het feestje werd alleen snel verstoord toen de politie langskwam na meldingen van geluidsoverlast. De 'dame in de dop' was woest, uitte haar frustratie op social media en noemde de politieagente daar een 'kutwijf' en 'boze kut'. 'Belediging van een ambtenaar in functie', vindt de rechter en legt Michella nu een geldboete van 500 euro op.

Tikkie

Belachelijk, volgens de realityster. "Ik vind dat ik ten onrechte beschuldigd ben", laat Michella op Instagram weten. Daarom besluit ze een 'open Tikkie' te delen met haar fans en hoopt daarmee wat donaties te ontvangen. "Anders moet ik binnenkort echt in de prostitutie. Ik kan het anders niet mee bekostigen. Het geld ligt niet voor het oprapen."

De volledige oproep van is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Michella deelt regelmatig lief en leed met haar volgers. Zo vertelde onlangs nog dat stoppen in haar huis waren doorgeslagen door een ontplofte vibrator. Je ziet het in de onderstaande video.

Michella Kox ontploffing
1:04
Michella Kox ontploffing

(bron video's: Instagram / Michella Kox)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.