Terug

Volg Shownieuws

Michella Kox ongerust door zieke René le Blanc

Michella Kox ongerust door zieke René le Blanc

Nieuws

4 nov 2020, 17:14

Het gaat niet zo goed met René le Blanc. De rasartiest heeft zelfs al een optreden moeten afzeggen en dat zorgt voor verdriet en zorgen bij Michella Kox...

De realityster schrijft op Instagram bij een mooie foto met René een steunbetuiging. "Ik wens je veel kracht en hoop dat je snel opknapt! En dat ik binnenkort kan gaan genieten van je optredens!"

Als een fan vraagt wat er aan de hand is, legt Michella uit: "We zouden naar een concert van hem gaan, maar hij is ziek."

Nikkie de Jager

René wordt omarmd door steeds meer BN'ers. De zanger maakt furore in SBS-programma Ik geloof in mij en dat levert hem nu al veel boekingen en nieuwe fans op. Zo ook Nikkie de Jager, zoals je via deze link kan zien.

De 'Nederlandse Engelbert Humperdinck' is sinds drie weken te zien in het nieuwe realityprogramma. De reacties op de show zijn uitermate positief, zoals je kan zien in de video hieronder.

Volkszangers Ik Geloof in Mij bedolven onder positieve reacti...
1:37
Volkszangers Ik Geloof in Mij bedolven onder positieve reacti...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.