Terug

Volg Shownieuws

Michella over mislukte borstvergroting: 'Mijn tieten hingen als zakjes!'

Michella over mislukte borstvergroting: 'Mijn tieten hingen als zakjes!'

Nieuws

10 mei 2019, 22:50

Michella Kox is niet vies van een beetje plastische chirurgie. De krullenbol heeft haar borsten al laten doen, een botoxje hier en daar in laten inspuiten en fillers genomen. Toch zijn niet al deze ingrepen even soepel verlopen. Zo was Michella haar borstoperatie een regelrechte ramp!

In het programma 'ClubHub' is Michella heel openhartig over haar mislukte ingreep. "Ik wou een borstvergroting dus dat ging ik toen doen. Dat was heel mooi geworden, maar toen woog ik 72 kilo en kreeg ik weer de kolder in m'n kop dat ik moest afvallen. Toen ben ik in zes weken 10 kilo afgevallen en toen woog ik nog 62 kilo en hingen mijn tieten als zakjes."

Daar was Michella niet blij mee, en daarom besloot ze een borstlift te ondergaan. "Toen dacht ik dit kan ook niet, laat ik ze eens even gaan liften. Alles knapte open! Ik heb ook echt hele vieze littekens."

Toch onthult Michella dat zij wel weer opnieuw onder het mes gaat, namelijk voor een liposuctie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.