Terug

Volg Shownieuws

Mieke over Engelbewaarder: 'Ik zou dat nooit hebben gedaan'

Nieuws

24 okt 2023, 15:00

De grote hit Engelbewaarder van Marco Schuitmaker is al vele maanden niet uit de kroeg en van de radio weg te denken. De originele zangeres van het nummer, Mieke, moet echter nog steeds wennen aan de nieuwe versie (zie video)...

In 1976 bracht Mieke het nummer uit als een ballad. Aan Shownieuws vertelt ze wat dacht toen ze de nieuwe versie van het nummer voor de eerste keer hoorde: "Wat hebben ze met mijn Engelbewaarder gedaan?" Langzamer begint ze het nummer wel 'oké' te vinden: "De mensen vinden het leuk, dus de mensen hebben gelijk."

Verlies

Als wij aan Mieke vragen wat ze vindt van de nieuwe versie van het nummer zegt ze het volgende: "Dat zou ik persoonlijk nooit met het nummer hebben gedaan. Ik vind het nummer een beetje zijn verlies van het eigen hebben, maar ik zou onder geen enkel van die mooie, langzame liedjes een dreun zetten. Maar dat is helemaal in, dus het zal wel goed zijn dan."

Ze zegt ook tegen ons dat Engelbewaarder altijd al iets heel magisch heeft gehad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.