Terug

Volg Shownieuws

Miguel Wiels stopt na 23 jaar als componist bij K3

Miguel Wiels stopt na 23 jaar als componist bij K3

Nieuws

5 mei 2021, 10:18

Niet alleen Klaasje neemt afscheid van K3, ook tekstschrijver Miguel Wiels kondigt vandaag zijn afscheid aan. Na 23 jaar is het tijd voor iets anders. "Neem vol trots afscheid", aldus Miguel.

Miguel Wiels maakt en schrijft al sinds de beginjaren de liedjes van K3. Van 'Heyah Mama' tot 'Oya Lélé', allemaal door Miguel in elkaar geknutseld. Woensdag kondigt hij op Instagram zijn afscheid aan, zo schrijft hij: "Na 248 liedjes en 22 albums... neem ik enorm dankbaar en vol trots afscheid van een fantastische periode in mijn leven. Dankjewel aan alle 7 K3-tjes! Dankjewel Alain en Peter! Dankjewel William! Dankjewel Studio 100! En dankjewel publiek, voor een fantastische ride die 23 jaar duurde."

Hij kan rekenen op veel dankwoorden. Zo schrijft Kristel: "23 jaar het volhouden met 7 vrouwen op uw dak.. Dat alleen al verdient een medaille! De koppigste ooit, maar zonder jou was het ons niet gelukt... Nooit zo graag op een podium gestaan dan dicht naast jou!" Klaasje schrijft: "Bedankt lieve Mickey, voor de TOP tijd en alle fijne momenten. Dankbaar om een onderdeel te mogen zijn van dat grote geheel... Wat een plaatjes!" Ook Kathleen reageert, zij schrijft: "Hey Mickey, niets dan mooie herinneringen aan onze tijd in de studio en op het podium! Nu heb je misschien tijd om eens met het gezinnetje naar Zuid-Afrika te komen? Altijd welkom!"

Ook Studio 100 bedankt Miguel op social media voor zijn diensten. "Bedankt voor 23 fantastische jaren. Gert Verhulst: “We willen Miguel graag bedanken voor de onvergetelijke jaren die we samen hebben beleefd en wensen hem veel succes bij alles wat hij onderneemt. Alain Vande Putte, Peter Gillis en ik hebben alvast enorm veel zin om samen te werken aan nieuwe K3-muziek.”

Waarom Miguel precies stopt wordt uit zijn bericht niet duidelijk. Presentator Peter Van de Veire belde de componist woensdagochtend op om hem te vragen naar zijn afscheid. “Waarom ik stop? Omdat het tijd is voor iets anders.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.