Terug

Volg Shownieuws

Mijlpaal voor Echte Gooische Moeders!

Mijlpaal voor Echte Gooische Moeders!

Nieuws

15 nov 2019, 09:05

Een belangrijke dag voor de Echte Gooische Moeders, Pauline Wingelaar, Florine Hofstee, Bo Wilkes, Kimberly Bosman en Leslie Keijzer. In 2008 waren de dames te zien in de tv-serie Echte Gooische Meisjes en nu maken de vrouwen, op veler verzoek, hun comeback. Donderdag schreven de diva's zich in bij de Kamer van Koophandel. "Zonder jullie enthousiasme stonden we hier niet."

De Gooische Moeders hebben al een tijdje een Instagram-account waarop de vrouwen hun dagelijks leven als moeder delen. Ook hebben ze sinds kort een eigen sieradenlijn met oorbellen en armbanden. Nu lijkt het erop dat de dames hun naam willen uitbreiden "Vandaag hebben we een mijlpaal behaald! We hebben ons als 'Echte Gooische Moeders' ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bedankt iedereen voor al jullie enthousiasme want zonder jullie stonden we hier niet!"

https://www.instagram.com/p/B43LcWOlffw/?utm_source=ig_web_copy_link

Fans van Echte Gooische Meisjes hopen dat de dames ook snel hun comeback maken op televisie. Aan RTL Boulevard lieten ze al eerder deze maand weten dat daar ook al plannen voor zijn. "We zijn al in gesprek...", begint Leslie. "Dat is allemaal heel flauw, maar daar mogen we nog niks over zeggen", onderbreekt Pauline haar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.