Terug

Volg Shownieuws

Mijlpaal voor Frans en Mariska Bauer!

Nieuws

9 mei 2022, 10:37

Het is een bijzondere dag voor Frans en Mariska Bauer. Het stel is deze maandag precies 14 jaar getrouwd. Frans Bauer staat stil bij hun trouwdag op Instagram en vieren de liefde voor elkaar. "Vandaag 14 jaar getrouwd met mijn Mariska!!", schrijft hij bij een foto van de bruiloft.

Op 9 mei 2008 stapten Frans Bauer en de toen nog Mariska van Rossenberg met elkaar in het huwelijksbootje in het Brabantse Willemstad. En de kerkelijke inzegening was in Basiliek in Oudenbosch. Inmiddels hebben ze ook vier prachtige zonen opgevoed: Christiaan, Jan, Frans en Lucas. Het dolgelukkige koppel is al langer dan 30 jaar samen!

Nachtmerrie

Het was een bewogen jaar voor de Bauers. Begin januari belandt de familie Bauer in een nachtmerrie. Mariska voelt zich niet goed en gaat naar een arts, die een allergische reactie vermoedt. Ze vertrouwt het niet en besluit toch toch met Frans naar het ziekenhuis gegaan. Daar werd een klein herseninfarct geconstateerd. Inmiddels is Mariska aan de beterende hand. Meer zie je in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.