Terug

Volg Shownieuws

Mijlpaal voor zoontje Kimberley Klaver

Nieuws

11 juni 2020, 14:18

Een mijlpaal voor het zoontje van Kimberley Klaver. De eerste tanden komen door bij  Julius en het nieuwe ritueel: tandenpoetsen vindt hij erg bijzonder...

Kimberley heeft op social media een video gedeeld waarin ze laat zien dat ze zijn tanden aan het poetsen is. "Nieuw ritueel, de tandjes poetsen die net zijn doorgekomen", schrijft de actrice erbij. "Hij moet nog even wennen. Maar vindt het ook erg interessant, dit poetsen. Hij begint al met lachen als ik zijn tandenborstel pak. Nu is het wachten op die andere tandjes. De telling staat tot dusver op 4." Zie in de video hierboven hoe de kleine geniet van het tandenpoetsen!

Julius wordt omgeven door een liefdevolle familie. Ondanks dat Kimberley's vader is overleden, heeft Julius ook een bijzondere band met hem. “Elke dag laat ik onze zoon kijken naar opa Laurens en vertel ik over hem. We missen hem elke dag, maar hij is geen dag niet bij ons aanwezig”, vertelde de actrice eerder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.