Terug

Volg Shownieuws

Miley Cyrus speelt grote rol in Black Mirror!

Miley Cyrus speelt grote rol in Black Mirror!

Nieuws

4 juni 2019, 23:12

Deze week komt het nieuwe seizoen van de baanbrekende serie Black Mirror uit. En niemand minder dan zangeres én actrice Miley Cyrus is te zien in de serie!

Miley Cyrus speelt een grote rol in het aankomende seizoen van Black Mirror. Een serie met een, zoals de titel doet vermoeden, zwarte rand waarin de mensheid een spiegel voorgehouden krijgt over de manier waarop er met technologie wordt omgegaan. De aflevering zal gaan over een zangeres en staat dichtbij Miley's eigen leven. De zangeres geeft dan ook een eigen draai aan de aflevering.

De makers van de serie hadden nooit gedacht dat Miley mee zou willen spelen in de serie. Ze zochten een karakter dat alles had van Miley en stuurden het haar met het idee dat ze toch niks te verliezen hadden. De actrice was echter ontzettend enthousiast en heeft volop meegewerkt!

Onlangs kwam de zangeres nog met nieuwe muziek.

https://www.youtube.com/watch?v=2bVik34nWws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.