Terug

Volg Shownieuws

Miljoen kijkers voor Boer zoekt Vrouw spin-off Onze Boerderij

Miljoen kijkers voor Boer zoekt Vrouw spin-off Onze Boerderij

Nieuws

7 sep 2020, 10:37

Ongeveer 1,2 miljoen mensen zagen zondagavond hoe Yvon Jaspers weer voor het eerst dit seizoen langsging bij oud-Boer zoekt Vrouw-kandidaten in het programma Onze Boerderij op NPO1. Daarmee is het na het NOS Journaal van acht uur en Postcode Loterij Miljoenenjacht het best bekeken programma van de dag, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Het NOS Journaal van acht uur op NPO1 haalde ruim 1,9 miljoen kijkers en de Postcode Loterij Miljoenenjacht op SBS 6 trok ruim 1,2 miljoen kijkers. Ook keken bijna 1,2 miljoen mensen naar de start van de Formule 1 op Ziggo Sport. Ook het Half acht nieuws op RTL4 behaalde ruim een miljoen kijkers.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Anita wordt opgenomen op NPO1, waarin de presentatrice de ouderenzorg induikt, werd door 871.000 mensen bekeken. Het programma Mollenstreken op Zapp, waarin Lavezzi Rutjes op zoek gaat naar de mol, bezorgde NPO3 zo'n 205.000 kijkers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.