Terug

Volg Shownieuws

Miljuschka deelt emotioneel besefmoment over zoon

Nieuws

17 aug 2022, 18:00

Kleine jongens worden groot. Dat beseft Miljuschka Witzenhausen maar al te goed nu haar zoon Rembrandt Tycho twaalf jaar oud is en dat maakt de tv-kok emotioneel.

"Mijn zoon is nu 12. Een besefmoment.", begint Miljuschka een bericht op Instagram. "Deze vakantie besefte ik opeens dat als ik geluk heb nog 6 zomers met hem heb. Dat hij langzaam een man word. Het nest ooit gaat verlaten. De laatste weken keek ik naar hem. Mijn kind. Die steeds minder kind is. Groeit naar een jongeman."

Schuldgevoel

Miljuschka deelt eerlijk dat ze soms een schuldgevoel heeft tegenover haar zoon door een druk leven. "Wanneer je kinderen krijgt dan ben je vaak ook carrière aan het maken. Probeer je de liefdesrelatie met je partner te onderhouden, sociale contacten te bestuiven. Alles lijkt wel tegelijk te komen. Naast het dagelijkse bestieren van het huishouden."

Ze is dan nu ook van plan om meer tijd voor hem in te plannen. "Structuur van planningen die minimaal één middag totaal om hem draait. Natuurlijk de weekenden, het gezamenlijk ontbijten en eten."

Dochter Felina

Een tijdje terug deelde Miljuschka een video waarin ze in tranen vertelde over de epilepsieaanvallen van haar dochter Felina. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.