Terug

Volg Shownieuws

Miljuschka herkent angst van kinderen Peter R. de Vries

Miljuschka herkent angst van kinderen Peter R. de Vries

Nieuws

12 sep 2021, 16:48

Als dochter van Astrid Holleeder, de zus van crimineel Willem Holleeder, kan Miljuschka Witzenhausen zich goed voorstellen in welke angst de kinderen van Peter R. de Vries hebben geleefd. "Zij leefden met dezelfde angst als ik maar dan voor hun vader ipv hun moeder", schrijft de televisiechef en presentatrice zondag in haar Instagram Stories.

De misdaadverslaggever, die in juli werd neergeschoten en daarna overleed aan zijn verwondingen, stond Astrid en Sonja Holleeder bij in hun verklaringen tegen hun broer. Miljuschka kende hem daardoor goed, maar koos er bewust voor om niet op vragen van haar Instagram-volgers over de impact van zijn dood te reageren. "Omdat we allemaal ons verdriet hebben hierover. Voor mijn gevoel voelde dat soms misplaatst voor mij persoonlijk om te delen."

De kok kan naar eigen zeggen nog steeds niet de juiste woorden vinden voor het verlies. "Het maakt me zo verdrietig om er stil bij te staan. Hetzelfde geldt voor mijn moeder. We missen hem net zoals iedereen met een rechtvaardig hart onbeschrijfelijk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.