Terug

Volg Shownieuws

Miljuschka in tranen om dochter

Nieuws

6 dec 2021, 20:09

Miljuschka laat op Instagram een heel verdrietige kant van zichzelf zien. De presentatrice toont haar tranen...

"Deze week is wel de week geweest van veel slaapgebrek", zegt ze tegen haar fans. "De decembermaand is altijd vrij pittig voor kinderen. Ik denk dat alle ouders dat weten."

Voor Miljuschka was het echter extra moeilijk. "Op het moment dat je een dochter hebt met epilepsie en dan hele nachten vaak verstoord, dat is gewoon niet goed voor je staat van zijn", zegt ze met tranen in haar ogen.

"Er gebeuren ook heel veel mooie dingen, maar als er iets met je kind is ben je toch een beetje van slag." Ze dankt haar volgers voor de steun. "Iedereen bedankt die de afgelopen tijd heeft gedoneerd of bijvoorbeeld een boek heeft gekocht."

Felina

Felina, de dochter van Miljuschka, was pas drie jaar oud toen ze haar eerste aanval kreeg. Aan Linda.nl vertelde Miljuschka eerder uitgebreid over de situatie. "Normaal heeft mijn dochter eens in de twee maanden een aanval. Door de coronatijd valt alle structuur weg, waardoor ze er nu vaker last van heeft."

"Ze zijn nu soms zo heftig, zo heb ik de aanvallen niet eerder meegemaakt. De ambulance is al een paar keer langs geweest omdat ik Felina niet zelf meer wakker kreeg. Ik ben wel wat gewend zoals iedereen weet, maar zien hoe de ogen van je kind wegdraaien en ze aan het schuimbekken is… Dat wens je geen ouder toe", aldus Miljuschka tegen de website.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.