Terug

Volg Shownieuws

Miljuschka neemt drastisch besluit: 'Verwijderd'

Nieuws

19 mei 2024, 16:06

Miljuschka Witzenhausen heeft een ingrijpend besluit genomen. Ze is er helemaal klaar mee en wil geen neppigheid meer op Instagram...

"Een tijdje terug zat ik op 1 miljoen volgers", zegt de presentatrice, die onlangs woest was na andere online neppigheid (zie video), in een video die ze met haar nieuwsbrief meestuurt. "Wij op kantoor waren helemaal enthousiast, want we hadden zo'n Instagram-teller gekocht, zodat we dachten: dan kunnen we zien wanneer het naar het miljoen gaat."

Opschonen

Ze werd dan ook helemaal gek toen het miljoen eindelijk werd aangetikt. "Wij helemaal gelukkig, confetti, champagne", vervolgt Miljuschka, die onlangs een pijnlijke onthulling deed over haar vader. "Maar toen, de volgende dag, kregen we van Instagram een functie te zien dat je alle niet-echte volgers in een keer kon opschonen. Nou hatsikidee. Weg zevenduizend man."

Inmiddels tikt ze alsnog bijna een miljoen volgers aan. "We zijn inmiddels een paar maanden verder, zo langzaam kan dat dus gaan, maar we zijn er weer bijna", aldus de presentatrice.

Onlangs was Miljuschka nog samen met Mr. Frank Visser te gast in Chateau Meiland VIPS. Je ziet het in de video hieronder.

Miljuschka Witzenhausen en mr. Frank Visser in Chateau Meiland VIPS
1:22
Miljuschka Witzenhausen en mr. Frank Visser in Chateau Meiland VIPS

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.