Terug

Volg Shownieuws

'Miskraam' voor Samantha de Jong

'Miskraam' voor Samantha de Jong

Nieuws

17 aug 2019, 22:04

Het lijkt erop dat Samantha de Jong een miskraam heeft gehad. Ze deelt op Instagram een verdrietig bericht dat op niets anders lijkt te kunnen duiden...

''We hebben maar heel even van je mogen genieten,'' schrijft ze bij een foto van een hartje temidden van een aantal wolken. ''Zo welkom als je was, zo diep je al in ons hart zat... We missen je nu al en zullen altijd van je blijven houden.''

Op haar Instagram deelde Samantha enkele weken geleden een foto waarop twee positieve zwangerschapstesten te zien zijn. Haar huidige vriend Maron is volgens het bericht de vader. "Met trots kunnen Maron en ik zeggen dat we papa en mama worden. Ben vijf weken zwanger het was onverwachts, maar het is van harte welkom!!!", stond bij het kiekje.

Samen met haar ex Michael van der Plas heeft Samantha al twee kinderen. Met hem kreeg ze dochtertje Angelina en zoontje Milano. Omdat Samantha haar kinderen niet de stabiliteit kon geven die zij verdienden, werd afgelopen augustus door de kinderrechter besloten dat haar dochter Angelina (6) en zoon Milano (4) voorlopig door hun vader Michael en zijn familie wordt ondergebracht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.