Terug

Volg Shownieuws

Miss Montreal openhartig over kinderwens

Miss Montreal openhartig over kinderwens

Nieuws

19 juli 2021, 18:58

Miss Montreal heeft zich in de nieuwe LINDA. openhartig uitgelaten over haar kinderwens.

De zangeres laat weten dat kinderen er voor haar waarschijnlijk niet komen. "Ik heb geen rammelende eierstokken en ik denk ook niet dat dat nog komt. Ik ben een heel leuke tante, dat is ook veel waard."

Rondreizen

Ook laat de zangeres weten dat zij haar carriere binnen nu en een paar jaar vermoedelijk op een laag pitje zal zetten. Zij maakt plannen om met haar vriend een wereldreis te maken.

"Mijn stiefvader overleed twee jaar geleden, hij was nog geen zestig. Daardoor besefte ik nogmaals dat ik niet pas wil genieten van mijn vrije tijd als ik al rugpijn heb en last van m’n knieën", zegt Miss Montreal in het augustusnummer van LINDA. "We gaan het eerst misschien een jaartje proberen: varen, ergens op locatie voor een habbekrats spelen, kiteles geven. Als het bevalt, gaan we langer door."

De zangeres heeft vanwege de coronacrisis een langere tijd niet voor het grote publiek gestaan, maar was wel te zien op het podium bij The Streamers, zoals te zien is in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.